Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

Τί είναι η Δημιουργική Φωτογραφία..?


ΑΠΟΛΑΥΣΗ !
...και εάν συμφωνείτε...δεν έχετε παρά να δείτε ΕΔΩ.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007

Φυσική Έκθεση Ζωγραφικής



Ο ανυπέρβλητος καλλιτέχνης εκθέτει τα ΕΡΓΑ του..!

Επισκεφθείτε τα ΤΩΡΑ γιατί από τους συνεχείς βιασμούς, λίγα είναι τα ψωμιά του !

Το όνομά του ?

...ΦΥΣΗ !

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007

Του θανατά !!!


Μια έκθεση, η οποία έχει ως σκοπό να απελευθερώσει τους ανθρώπους της Κίνας από τις προκαταλήψεις που σχετίζονται με το θάνατο, άνοιξε στο Hong Kong.

Η έκθεση Experience Death Through Art συμπεριλαμβάνει χάρτινα εκθέματα που αναπαριστούν φέρετρα όπως και έναν προσομοιωτή φέρετρου, που δίνει στον χρήστη του τη δυνατότητα να δοκιμάσει για 3 λεπτά την αίσθηση του θανάτου.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια της έκθεσης είναι ένας προσομοιωτής φέρετρου, ο οποίος δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες του να αναρριχηθούν μέσα του. Στη συνέχεια ο χρήστης βλέπει ένα σύντομο βίντεο θανάτου στο σκοτάδι, με μια δυνατή φωνή να καλεί τον επισκέπτη να φανταστεί την κηδεία του.

«Για την Κινέζικη κουλτούρα, ο θάνατος είναι ακόμα κάτι αφύσικο. Φυσικά η νοοτροπία του κόσμου στο σύνολο της έχει αλλάξει τα τελευταία 10-20 χρόνια, αλλά για πολλούς ανθρώπους, ο θάνατος είναι ένα γεγονός που δεν θα πρέπει να συζητείται,» αναφέρει ο Craig Au Yeung, διευθυντής του μουσείου.

«Ήρθα στην έκθεση για να εκτιμήσω τη δουλειά των καλλιτεχνών, εξάλλου σε ολόκληρη τη ζωή μας θα πρέπει να πεθάνουμε τουλάχιστον μια φορά,» σχολιάζει ο Fung Yuk-chun, 73 ετών.

Πηγή :www.pathfinder.gr