Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

Βάλτο αγόρι μου..!


Μετά την ανακοίνωση της Electronic Arts σχετικά με την προσθήκη ομάδων της FIBA στο επερχόμενο NBA Live 08, ήρθαν σήμερα και οι πρώτες εικόνες από την εμφάνιση της εθνικής Ελλάδος μέσα στο παιχνίδι της ΕΑ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της μακρόχρονης σειράς, εκτός από τις "κλασικές" ομάδες του NBA οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν μέσα από οκτώ εθνικές ομάδες που αγωνίζονται στις παγκόσμιες διοργανώσεις της FIBA και ως εκ τούτου, από το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η δευτεραθλήτρια κόσμου Ελλάς.

Σύμφωνα με την ΕΑ, η μεγαλύτερη εκδότρια videogames εργάστηκε στενά με τη FIBA και κατά συνέπεια το NBA Live 08 θα περιέχει όλους τους πραγματικούς παίκτες, τις εμφανίσεις των εθνικών ομάδων και τα επίσημα στατιστικά.

Οι εθνικές ομάδες θα μπορούν να επιλεχθούν μέσα από το Play Now mode, αλλά και μέσα από το εντελώς νέο FIBA World Championship mode. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι υπόλοιπες επτά ομάδες της FIBA είναι οι: Ισπανία, Αμερική, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Αργεντινή και Κίνα.

Μάριος Θεοτοκάς

Πηγή: www.gameover.gr / www.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: