Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2007

Κι εγώ αλυσσοδένω το παπί μη μου το κλέψουν !













Ο ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς, ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι της Βρετανίας, είναι ο μυστηριώδης ιδιώτης που παρήγγειλε ένα A380, το μεγαλύτερο επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο, γράφει την Τετάρτη η γαλλική Le Figaro.


Η κατασκευάστρια εταιρεία είχε αποκαλύψει ότι δέχτηκε παραγγελία από ιδιώτη στην αεροπορική έκθεση του Παρισιού, όχι όμως και αυτόν που την έκανε. Έκτοτε, τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης προχώρησαν στην εικασία ότι ο άγνωστος μεγιστάνας προέρχεται από τη Μέση Ανατολή και θα μπορούσε να είναι ο σουλτάνος του Μπρουνέι.

Η εφημερίδα δεν κατονομάζει την πηγή της πληροφορίας, ούτε η Airbus έκανε κάποιο σχόλιο, ωστόσο ο εκπρόσωπος του Αμπράμοβιτς δήλωσε προς την ρωσική εφημερίδα Ηχώ της Μόσχας ότι η είδηση δεν αληθεύει.

Η περιουσία του Αμπράμοβιτς υπολογίζεται στα περίπου 18,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Το Α380, που μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 800 επιβάτες, επίσημα κοστίζει γύρω στα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Για τις ιδιωτικές μετακινήσεις του ο Αμπράμοβιτς χρησιμοποιεί σήμερα ένα Boeing 767. Σύμφωνα με τη Figaro, το Α380 θα παραδοθεί το 2011.

1 σχόλιο:

Καφετζής είπε...

Οι κοινωνικές προκλήσεις συνεχίζονται!
Ενώ εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο λιμοκτονούν, ενώ η φτώχεια και η εξαθλίωση καταδυναστεύει χώρες ολόκληρες, ενώ ο πλανήτης κινδυνεύει καθημερινά να χάσει την ελπίδα για ακόμη μια ανατολή..!
Κάποιοι ξοδεύουν ασύστολα μόνο και μόνο για να προκαλέσουν!
Εύγε όχι μόνο στους χειροκροτητές τους αλλά κυρίως στους δημιουργούς και τροφούς τους..!