Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

Μεταναστεύω...



Ο διοικητής κεντρικής ρωσικής επαρχίας προέτρεψε τα ζευγάρια να μην πάνε σήμερα στη δουλειά για να μείνουν στο σπίτι κάνοντας σεξ

Ο διοικητής κεντρικής ρωσικής επαρχίας προέτρεψε τα ζευγάρια να μην πάνε σήμερα στη δουλειά για να μείνουν στο σπίτι κάνοντας σεξ. Κι αν η γυναίκα γεννήσει ακριβώς ύστερα από εννιά μήνες, στην εθνική γιορτή της Ρωσίας στις 12 Ιουνίου θα έχει και βραβείο.

Ο Σεργκέι Μοροζόφ, κυβερνήτης της περιοχής ζήτησε από τους εργαζόμενους να συμβάλουν στην εκστρατεία του Κρεμλίνου για αύξηση των γεννήσεων, δίνοντας ρεπό σήμερα στα ζευγάρια προκειμένου να έχουν όλη την ημέρα μπροστά τους για τεκνοποίηση.

Η Ρωσία θέλει ν’ ανατρέψει την τάση μείωσης του πληθυσμού της που ανέρχεται σε 700.000 κάθε χρόνο, καθώς ο αριθμός των γεννήσεων δεν ξεπερνά τα ποσοστά θνησιμότητας που ενισχύονται από το AIDS, τον αλκοολισμό και τις αυτοκτονίες.

Για τρίτη χρονιά φέτος που η πόλη Ουλιάνοφβσκ, γενέτειρα του ιδρυτή του σοβιετικού κράτους Β. Λένιν, αφιερώνει μια ημέρα για να ενθαρρύνει τα ζευγάρια να τεκνοποιούν.

Με βραβεία θα τιμηθούν επίσης άγαμες γυναίκες που θα γεννήσουν τη σωστή ημέρα, αλλά τα μεγαλύτερα βραβεία θα δοθούν στα έγγαμα ζευγάρια.

Φέτος, στην ημέρα της εθνικής γιορτής της Ρωσίας, μια οικογένεια κέρδισε ένα τζιπ μετά τη γέννηση ανήμερα του τέταρτου παιδιού της.

Στις 12 Ιουνίου του 2007 καταγράφηκε ρεκόρ 78 γεννήσεων στο κεντρικό μαιευτήριο της πρωτεύουσας της περιφέρειας καταρρίπτοντας τον αριθμό των 26 γεννήσεων την ίδια ημέρα το 2006, δήλωσε ο αρχίατρος Αντρεϊ Μαλίκ. "Το σχέδιο δουλεύει. Ο κόσμος θέλει τα βραβεία", είπε.

Επιπλέον ένας ομαδικός γάμος και ειδικά μαθήματα για τα παιδιά στο σχολείο για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται όταν έχουν αδελφό ή αδελφή επίσης προγραμματίζονται στην Ουλιάνοφσκ, περίπου 900 χλμ. από τη Μόσχα.

Αυτή την εβδομάδα ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Ντμίτρι Μεντβέντεφ, πιθανός διάδοχος του Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε ότι επιθυμεί να σταθεροποιηθεί ο πληθυσμός της χώρας στα 142 εκατομμύρια έως το 2015 και να αυξηθεί στα 145 εκατομμύρια έως το 2025.

Πηγή : www.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: